Vraag direct een offerte aan!

Contact Ons

Thijs Standbouw opereert niet alleen in eigen land,
maar levert ook standbouw wereldwijd!

Thijs Standbouw opereert niet alleen in eigen land,
maar levert ook standbouw wereldwijd!

Thijs Standbouw is een familie bedrijf uit Zuid-Holland en is in februari 2005 opgericht. Tot op heden zijn wij dag in en dag uit druk bezig voor onze klanten om de mooiste en meest succesvolle beurzen en beursstands te bouwen. Denk hierbij aan veel herhaalde beurzen, zoals de Trade Fair in Aalsmeer voor Royal FloraHolland, maar ook veel nieuwe beurzen in zowel binnen- als buitenland.

Omdat wij bij Thijs Standbouw alles in huis hebben, zijn wij voor veel bij onze klanten favoriet en een goede keuze voor nieuwe klanten. Wij zijn een full service beurspartner. Denk hierbij aan het ontwerpen en grafisch bouwen van een beurs of beursstand, tot het leveren van de uniforme of juist individuele standbouw. Inmiddels zijn wij al in zestien landen actief, maar blijven wij groeien en uitbreiden. Zo gaat Thijs Standbouw wereldwijd!

Thijs Standbouw veel actief binnen Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Maar wij hebben ook beurzen voorzien van standbouw in onder andere Zweden, Noorwegen, Hongarije en Turkije. Hieronder ziet u waar wij in de afgelopen jaren actief zijn geweest. Heeft u een buitenlandse klus? Ook dan zijn wij u graag van dienst! Vraag uw offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Bij ons is niks te gek. U kunt het zo simpel houden of juist uitbundig maken als u wenst voor uw beurs of beursstand.
Daarom luid onze slogan : Thijs Standbouw maakt standaard bijzonder!

Thijs standbouw bv, thijsstandbouw, thijsstandbouw bv, logo, Thijs standbouw map, world map

Uw vertrouwde beurspartner!

Op een beurs aanwezig zijn is één, maar uw stand op laten vallen is een tweede. Daar weten wij alles van. Thijs Standbouw maakt standaard bijzonder! Daarom blijven wij, naast onze bestaande klantenkring, ieder jaar groeien. Wij zijn voor veel meer klanten in zowel binnen-, als buitenland actief. Thijs Standbouw BV heeft inmiddels anderhalve decennia ervaring met alles wat komt kijken bij het realiseren van een beurs en beursstand en is daarom een de beste keuze als vertrouwde beurspartner.

Nationaal en internationaal werken wij samen met toonaangevende beursorganisaties en opdrachtgevers. Voor vele van deze klanten mogen wij beurs na beurs weer bouwen. Niet alleen omdat u op Thijs Standbouw kan bouwen, maar ook omdat wij standaard standbouw bijzonder maken!

Lees ook meer over Thijs Standbouw Voor Royal FloraHolland