Vraag direct een offerte aan!

Contact Ons

Uw beursstand laten ontwerpen door een vakman? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen namelijk niet alleen stands, wij ontwerpen ze ook

Uw beursstand laten ontwerpen door een vakman? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen namelijk niet alleen stands, wij ontwerpen ze ook

Een beursstand ontwerpen is niet zomaar gedaan. Ervaring en vakkennis zijn een key, en daar weten wij bij Thijs Standbouw alles van! Wij helpen u graag met het vormgeven van uw ideeën en het uitwerken van uw ideale stand of beursvloer. Of dit nu gaat om een 2D technische tekening of een 3D visual, bij Thijs Standbouw bent u aan het juiste adres!

Wellicht dat u al vaker op een beurs heeft gestaan en de kennis van een sterke beursstand neerzetten al heeft. Maar misschien is het uw eerste keer, of wilt u juist vernieuwen en weet u niet waar u moet beginnen. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in beursbouw, weten wij namelijk als geen ander hoe een goede beurs in elkaar zit en hoe een pakkende beursstand eruit ziet. Wij kunnen, samen met u, de layout van de beurs en stand ontwerpen, maar ook het design van bijvoorbeeld de poster panelen. Zo hoeft u geen losse designers te zoeken en in te huren en heeft u alles onder één dak.

Thijs standbouw bv, thijsstandbouw, thijsstandbouw bv, services
Thijs standbouw bv, thijsstandbouw, thijsstandbouw bv, services

Het ontwerpen van een beurs of beursstand is toepasselijk voor zowel uniforme als individuele standbouw. In beide gevallen moet er namelijk een tekening worden gemaakt over hoe het eruit komt te zien, wat de indeling wordt en hoeveel stands er kwijt kunnen. U wilt alle ruimte in een beurshal of stand zo goed mogelijk benutten en daar maken wij, samen met u,  het ontwerp voor. Samen met onze grafische tak werken we dit uit tot in de details en zorgen wij ervoor dat uw beurs staat als een huis!

Wilt u ook meer lezen over grafische standbouw?

Een beurs of beursstand ontwerpen is voor ons geen probleem. Maar, hier komt meer bij kijken dan dat je denkt.
Ieder ontwerp moet grafisch worden uitgewerkt door een vakman, en ook dan zijn we bij Thijs Standbouw van de partij!

Lees hier Meer over Grafisch